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Thursday, October 27, 2016

Bakina kuhinja - piroge na bakin način

Bakina kuhinja - piroge na bakin način




Potrebno je:

500 gr očišćenog i skuvanog krompira
200 gr sira
2 jaja
150 gr brašna 
malo soli
ulje
prezle


Priprema:
 Kuvan krompir izgnječiti, dodati 1 jaje, malo soli  kašiku ulja i brašno i umesiti glatko testo.  Razviti testo prst debljine i vaditi pogačice koje želite veličine.  Sir izgnječiti i didati jaje i izjednačiti .



 U svaku pogačicu staviti u sredinu po jednu malu kašičicu sira, preklopiti i ispretiskati ivice viljuškom. Gotove piroge skuvati u slanoj vodi. Kuvati 5-6 min da budu mekane i da isplivaju na površinu. Ocediti . 



Prezle ispržiti u ulju i dodati pirogama Služito toplo.. Prijatno!

Grandma's kitchen - canoes on my grandmother's way

It is necessary to:

500 g cleaned and cooked potatoes
200 g of cheese
2 eggs
150 g flour
pinch of salt
oil
bread crumbs


Preparation:
  Cooked potato mash, add 1 egg, a pinch of salt and a tablespoon of oil and flour knead smooth dough. Develop dough finger thickness and remove the patella you want to size. Sir mashed dates, egg and equalize. In each muffin put in the middle of one small teaspoon of cheese, folded and ispretiskati edges with a fork. Finished canoes boil in salted water. Cook for 5-6 minutes to be soft and to float to the surface. Drain. Bread crumbs fry in oil and add pirogues serve warm .. Enjoy!

Omas Küche - Kanus auf meiner Großmutter Weg


Es ist notwendig, zu:

500 g geputzte und gekochten Kartoffeln
200 g Käse
2 Eier
150 g Mehl
Prise Salz
Öl
Semmelbrösel 


Zubereitung:
  Gekochte Kartoffeln zerstampfen, fügen Sie 1 Ei, eine Prise Salz und einen Esslöffel Öl und Mehl kneten glatten Teig. Entwickeln Sie Teig fingerdick und entfernen Sie die Patella Sie Größe wünschen. Sir püriert Datteln, Ei und entzerren. In jedem Muffin in der Mitte eines kleinen Teelöffel Käse legen, gefaltet und ispretiskati Kanten mit einer Gabel. Fertige Kanus in Salzwasser kochen. Koch für 5-6 Minuten weich zu sein und an der Oberfläche zu schweben. Ablassen. Semmelbrösel in Öl braten und fügen Sie pirogues warm servieren .. Viel Spaß!

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