Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Thursday, January 28, 2021

Bakina kuhinja- pileći gulaš sa pilećom džigericom kako je samo dobro

Bakina kuhinja- pileći gulaš sa pilećom džigericom  kako je samo dobro



Potrebno je :
350-400 gr  pileće džigerice
 2 veće glavice crnog luka
200ml. kisele pavlake
2 šargarepe
ulje
so..biber peršunov list

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk pa kad omekne dodati na krugove šargarepu i to dalje dinstati. Džigericu iseći na pola pa i nju ubaciti. Dodati 200 ml vode i kuvati da omekne. 



Posle 20 min. Ubaciti pavlaku i nju malo provreti. Dodati so biber  ako je redje može kašičica brašna. 





Na kraju staviti seckan peršunov list. Kao prilog krompir, testenina..pirinačč uživajte u svakom zalogaju...



 Predobro..
https://www.youtube.com/watch?v=Y7Qw6KIivvE


No comments:

Post a Comment