Pages

Tuesday, November 26, 2024

Napunite dzepove piletini ovim sastojcima i dobićete nevetovatan delikatas kao iz elitnog restorana

Napunite dzepove  piletini ovim sastojcima  i dobićete nevetovatan delikatas  kao iz elitnog restorana


Potrebno je: 
pileće grudi  ili bataci
2 kasičice kisele pavlake
50 gr listova kačkavalja
100 gr sunke oli suvog vrata
50 gr rendanog kačkavalja
malo suvog začina
ml. biber
2 cena belog luka
ulje
malo slatke kaprike ml.
1 kašičica soja sosa

Priprema:
Meso duboko zasecite do kraja bez presecanja na kraju.  Pospite suvim začinom i ml biberom. 


Premažite pavlakom i u svako naseckajte po čen belog luka.  Stavite listove savijene sunke  i listove kačkavalja i pritisnite gornjim delom mesa. 


Meso odozgo zasecitie nozem. U činiju sipajte ulje dodajte ml papriku i soja sos. Sve izjednaćite i premazite meso sa svih strana. Odozgo stavite po šaku rendanog kačkavalja. 






 

Pecite na 200 stepeni C oko 45 - 50 minuta da lepo porumeni ako treba i duže Prohladjeno secite. Serviranjte uz krompir pire. Pravi delikates kao iz restorana
https://www.youtube.com/watch?v=swQvCKli5uo




No comments:

Post a Comment