Pages

Monday, October 28, 2024

Nije sarma ali je još bolje, Kiseo kupus sa mlevenim mesom i suvim rebrima

Nije sarma ali je još bolje, Kiseo kupus sa mlevenim mesom i suvim rebrima



Potrebno je:
1 glavica kiselog kupusa
350 gr ml mesa
1 veća glavica crnog luka
4 čena belog luka
suvi začin
 mleven biber
slatka ml. paprika
ulje ili mast
300 gr suvih rebara


Priprema:
Ispržiti seckan luk pa dodati ml meso suvi začin i malo ga ispržiti. Dodati ml papriku, biber može i tucana paprika.



 Kupus iseći na kocke. pa pola staviti na dno šerpe Istresti sve iz tiganja meso ulje ostaviti. 


Odozgo poredjati drugi deo kupusa i ušuškati rebarca. Odozgo staviti mast od ml mesa. Može se dodati kašika masti ili malo još ulja ako volite masnije. 



Sipati vodu da ogrezne i poklopiti da krča 2 sata ili sat vremena u ekspres loncu,  Uz to napravite finu projaru, Prijatan ručak!!
https://www.youtube.com/watch?v=EDcrALNQSlI



No comments:

Post a Comment