Pages

Wednesday, November 17, 2021

Kaneloni italijanske punjene rolnice lazannje prsti se ližu fantastika

Kaneloni italijanske punjene rolnice  lazannje, prsti se ližu fantastika



Potrebno je:
 lazanje nekoliko lista
200 gr šunke
200 gr suvog vrata
150 gr listova kačkavalja
200 gr kisele pavlake
nako kečapa
1 jaje
rendani kačkavalj

Priprema:

Lazanje obariti u vodi 5-6 min. . Obarene lazanje staviti u hladnu vodu pa  na krpu da upije vodu. izmešati pavlaku u jaje. 




Na list lazanje premazati pavlaku pa poredjati šunku.



 Preko šunke premazati pavlaku, pa poredjati suvi vrat. 
Preko  ide opet pavlaka pa list kačkavalja ...pavlaka i na kraju kečap.


 Uviti u rolnicu i redjati u podmazan pleh. Peći na 200 stepeni C oko 35 min..Vrhunske..








No comments:

Post a Comment