Bakina kuhinja- punjeni stari hleb
Potrebno je:
sečeni hleh 7-8 komada
200 gr šunke
100 gr listova kačkavalja
malo kečapa
100 gr kisele pavlake
2 jaja
200 ml jogurta
malo peršuna
bibera..origana
Priprema:
Sečen hleb premazati kečapom pa izmedju poredjati listove kačkavalja, i sunke.
Može malo i dimljene kobasice ili šta već želite od suhomesnatog.
U pavlaku dodajte jaja jogurt, origano biber i sve izmešajte.
Sa tim prelite hleb sipajući preliv izmedju hleba da sve lepo upije. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 35-40 min da lepo porumeni. Služite toplo.
Mnogo mi je drago zbog knjige recepata.
ReplyDeleteDanašnji recept je odličan.
Zadovoljstvo je videti da dobar i pošten čovek ostvaruje svoje snove.
Dogodine u ovo vreme da izađe knjiga sa svim babinom receptima.
Sve najbolje i pozdrav iz Bg.
hvala ti na javljanju
ReplyDelete