Pages

Thursday, May 9, 2019

Bakina kuhinja -ljuta pileća krilca sa medom i mladim krompirićima

Bakina kuhinja -ljuta pileća krilca sa medom i  mladim krompirićima

Potrebno je:
700 gr mladih krompirića
pileća krilca 600 gr
1 kašika meda
soli..biber
ulje
aleva paprika
tucala crvena paprika
ruzmarina..kari
beli luk
1 kašika senfa

Priprema:

Krompir iseći na kocke dodati soli, ulje, alevu papriku malo ljute tucane, bibera i seckanog ruzmarina. 



Sve izmešati i sipati u pleh koji ste obložili pek papirom. 



Krilca posoliti pobiberiti, dodati slatku i tucanu  papriku, senfa, malo seckanog ruzmarina bibera, 1 kašiku meda i granule brelog luka. 



Sve izmešati pa staviti izmedju krompira. 



Peći na 220 stepeni C oko 50-60 min. da lepo porumeni. Prijatno!


No comments:

Post a Comment