Pages

Saturday, September 22, 2018

Bakina kuhinja - pastrmka sa povrćem (trout with vegetables)

Bakina kuhinja - pastrmka sa povrćem (trout with vegetables)


Potrebno je :
3 pastrmke
2 čena belog luka
ruzmarin, peršunov list
maslinovo ulje
biber..
morska so
4 krompira
1 paradajz
1 tikvica
2 šargarepe
2 zelene paprike
2 crvena luka
limun

Priprema:
U činiju sipatu ulja, dodati morske soli, izdrobljen beli luk, naseckan peršunov list...ruzmarin. 






Time malo napuniti i istrljati ribu. Redjati je u pleh.



 Povrće iseći na krugove pa uvaljati u marinadu od ulja i belog luka.



 Sve poredjati po ribi kao i izmedju i sa strane. 



Peći na 200 stepena C oko 40 min. Fantastičnog ukusa...Prijatno!

No comments:

Post a Comment