Pages

Tuesday, September 12, 2017

Bakina kuhinja punjene lepinje savršen sendvič

Bakina kuhinja - punjene lepinje savršen sendvić


Potrebno je:
30 gr kvasca
300 ml. tečnosti, voda, mleko jogurt
300-400 gr brašna
malo ulja
soli
kečap



Za punjenje 
pržene faširane šnicle

Priprema:

Zamesiti testo srednje tvrdo  od navedenih sastojaka pa ostaviti da malo naraste. Kad testo naraste razmesiti u 8  jednakih loptica.


 Svaku lopticu razviti veličinu manjeg tanjira. U sredinu staviti pečenu faširanu šniclu
          ⏬
Faširane ovde



Razviti drugu lopticu i poklopiti faširanu šniclu i pritisnuti ivice. I ostale loptice tako uraditi. Ostaviti da lepinje malo narastu premazati mlekom i peći na 200 stepeni C oko 20 min. Ostaviti da se malo ohlade i onda uživati u svakom zalogaju...Prijatno!

No comments:

Post a Comment