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Monday, January 9, 2017

Bakina kuhinja - fine punjene pileće rolnice (Fine stuffed chicken rolls)


Bakina kuhinja - fine punjene pileće rolnice




Potrebno je:
300 gr ml. mesa
1 okrajak  hleba u mleku
1 jaje



biber, so aleva paprika
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
par pilećih grudi
100 gr suve pančete ili suve slanine

Priprema:
Belo meso iseći na tanke šnicle i izlupati. U mleveno meso dodati krišku potopljenog hleba u mleku pa dobro iscesiti, zatim jaje, bibera malo mlevenpog, soli, 1 k.k. aleve paprike, sitno seckan crni i beli luk  i sve rukama dobro izjednačiti.




 Pileće meso koje ste izlupali dobro posoliti i pobiberiti i tanje rasporediti mleveno meso po njemu. 
Po želji možete staviti i po 1 kuvano jaje. Stranice saviti pa lepo saviti u rolnicu. Tako uraditi i sa preostalim mesom. 


Meso uviti u tanko sečenu pančetu ukoliko nemate stavite po njemu suvu slaninu. 




Peći na 200 stepeni C oko 40-45 min da lepo porumeni.. Naš ručak je gotov .Uživajte u svakom zalogaju. Prijatno dragi moji!





Omas Küche - ein feines gefülltes Huhn Brötchen



Es ist notwendig, zu:
300 gr ml. Fleisch
1 Tagger Brot in Milch
1 Ei

Pfeffer, der Cayennepfeffer
1 Zwiebel
3 Knoblauchzehen
ein paar Hähnchenbrust
100 g Trocken Speck oder Speck

Zubereitung:
Weißes Fleisch in dünne Steaks und wischen. In Hackfleisch, eine Scheibe Brot in der Milch unter Wasser hinzufügen, so gut iscesiti, dann das Ei, ein wenig mlevenpog Pfeffer, Salz, 1 K. K. Cayennepfeffer, fein gehackten Zwiebeln und Knoblauch, und alle Hände gut zu entzerren.

 Hühnerfleisch, die Sie schlagen sich gut mit Salz und Pfeffer und verteilt auf das Hackfleisch drauf.
Falls gewünscht, können Sie setzen und ein gekochtes Ei. Die Ergebnisse spiegeln schöne Wendung zu einer Rolle. Also muss ich mit dem restlichen Fleisch.

Fleisch in dünne Scheiben geschnitten Speck umwickelt, wenn Sie auf es trocken Speck setzen. Backen bei 200 Grad C für ca. 40-45 min zu einem schönen goldbraun .. Unser Mittagessen ist fertig .Uživajte in jedem Bissen. Pleasant Lieben!




Grandma's kitchen - a fine stuffed chicken rolls






It's necessary:

300 gr ml. meat
1 tagger bread in milk
1 egg
pepper, the cayenne pepper
1 onion
3 cloves garlic
a couple of chicken breasts
100 g of dry bacon or bacon

Preparation:
White meat cut into thin steaks and whisk. In minced meat add a slice of bread submerged in the milk so good iscesiti, then the egg, a little mlevenpog pepper, salt, 1 K.K. cayenne pepper, finely chopped onions and garlic, and all hands well to equalize. Chicken meat that you beat up well with salt and pepper and spread up the minced meat on it. If desired, you can put and 1 boiled egg. Results reflect nice twist to a roll. So i do with the remaining meat. Meat wrapped in thinly sliced bacon unless you put on it dry bacon. Bake at 200 degrees C for about 40-45 min to a nice golden brown .. Our lunch is ready .Uživajte in every bite. Pleasant dears!

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