Pages

Thursday, December 1, 2016

Bakina kuhinja - posni sočni mramorni kolač

Bakina kuhinja - posni sočni mramorni kolač


Potrebno je:
5 šoljica šećera (šoljica 100 gr.)
4 šoljice vode
3 šoljice ulja
22 kašike brašna
5 kašike griza
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
2 kašike kakaa

Za sirup je potrebno:
200 - 300 gr. šećera
toliko vode
2 pomorandže (sok)


Priprema:



u sud sipati šećer dodati vodu, ulje, brašno sa grizom, prašak za pecivo, vanilin šećer, može se dodati i malo cimeta radi mirisa i sve žicom ili mikserom izmešati dobro. Podeliti na dva dela u jedan dodati kako. Tepsiju podmazati uljem i pobrašnjiviti. Sipati i jedno i drugo testo istovremeno u centar tepsije . Peći na 200 stepeni C 45 min. Skuvati sirup od šećera i vode dodati sok od pomorandže. Hladan kolač iseši pa preliti vrućim sirupom. Sladite se dragi moji


Bakin kitchen - fasting juicy marble cake

It is necessary to:
5 šoljica Šećer (šoljica 100 gr.)
4 šoljice water
3 šoljice oil
22 buckets of flour
5 buckets bite
1 burst for cakes
1 vanilla šećer
2 buckets cocoa

For syrup is required:
200-300 gr. Šećer
much water
2 orange (juice)

preparation:

u sud pour šećer add water, oil, flour with grizom, powders for pastry, vanilla sugar, may be prepared to add a little cinnamon and like fragrance and candle ICOM or mashine izmešati well. Grant into two parts u jedan how to add. Tepsiju lubricate uljem and pobrašnjiviti. Infuse i jedno i second batter simultaneously in center casserole. Ovens at 200 degrees C for 45 min. Skuvati Šećer syrup of water and add the juice from the orange. Hladan cake ISES but vrućim pour syrup. Sweetened is my dear

Omas Küche - lowfat üppigen Marmorkuchen 

Es ist notwendig, zu:
5 Tassen Zucker (eine Tasse 100 gr.)
4 Tassen Wasser
3 Tassen Öl
22 Esslöffel Mehl
5 Esslöffel Grieß
1 Backpulver
1 Vanillezucker 
2 Esslöffel Kakao

Sirup erforderlich ist:
200-300 gr. Zucker
viel Wasser
2 Orange (Saft)

Zubereitung:

u sud gießen den Zucker hinzufügen Wasser, Öl, Mehl mit Grieß, Backpulver, Vanillezucker , kann ein wenig Zimt Geruch und alles wie Draht oder Mixer hinzufügen, gut mischen. Aufgeteilt in zwei Teile, um eine hinzuzufügen. Backform schmieren und pobrašnjiviti. Gießen Sie beide Teig gleichzeitig in der Mitte der Pfanne. Backen bei 200 Grad C für 45 min. Cook-Sirup aus Zucker und Wasser hinzugefügt, um Orangensaft. Chill-Kuchen ISES aber gießen Sie den heißen Sirup. Slade ist mein lieber

עברי

מטבח של הסבתא - עוגת שיש ועסיסית lowfat


יש צורך:
5 כוסות סוכר (כוס 100 גר '.)
4 כוסות מים
שמן 3 כוסות
קמח 22 כפות
סולת 5 כפות
אבקת אפייה 1
סוכר וניל 1
קקאו 2 כפות

סירופ יש צורך:
200 - 300 גר '. סוכר
מים רבים
כתום 2 (מיץ)

אופן הכנה:
 Sud לשפוך את הסוכר מוסיפים מים, שמן, קמח עם סולת, אבקת אפיה, סוכר וניל, יכול להוסיף ריח קינמון מעט והכל כמו חוט או בבלנדר, ומערבבים היטב. מחולק לשני חלקים על מנת להוסיף אחד. תבנית אפייה לשמן pobrašnjiviti. יוצקים הוא הבצק בו-זמנית במרכז המחבת. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 45 דקות. סירופ קוק סוכר ומים להוסיף מיץ תפוזים. צ'יל ISES העוגה אבל לשפוך את הסירופ החם. סלייד הוא יקירתי




No comments:

Post a Comment